Camping info + reglement - Cooldown

VERKOOPPUNTEN -  'T GAZETJE WELLEN'T KLAVERKE WELLEN'T GAZETJE KORTESSEMDAGBLADHANDEL CLERINX BORGLOON

hit counter
Title
Ga naar de inhoud
CAMPING INFO EN REGELS

Inchecken op de camping
 
Op vrijdag kunnen jullie terecht op de camping vanaf 18.00uur. De camping is vanaf dit jaar gratis op voorwaarde dat men vooraf reserveert. De capaciteit is beperkt tot 100 personen.
Bij het aankomen op het domein is men verplicht eerst langs de kassa te passeren aan de hoofdingang van het festival, daar krijg je reeds uw stoffen bandje van het festival maar ook uw apart camping bandje in ruil voor  een geldig online-ticket of cash betaling .

 
Voorzieningen op de camping
 
Stroom
 
Er is geen stroom voorzien op de camping.
 
Sanitair
 
Op zaterdag (04.00u-20.00u) en op zondag (van 04.00u-12.00u) kan men buiten de openingsuren van het festival in het jeugdheem de faciliteiten, zoals toilet, lavabo en douches gebruiken. Deze faciliteiten zijn enkel te bereiken via de VIP ingang van het festival en onder toezicht van de organisatie. Contacteer de organisatie indien er vragen zijn over deze faciliteiten.

Veiligheid op de camping
 
De camping is onderverdeeld in 2 zones. Met signalisatielint worden deze afgebakend. Tenten moeten op de voorziene plaatsen worden opgesteld. De brandgangen die zich tussen de afgebakende zones bevinden, dienen te allen tijde vrij gehouden te worden. Tenten die zich in de brandgangen bevinden, zullen onmiddellijk verwijderd worden door de campingverantwoordelijken.

Afval
 
Om de camping netjes te houden zijn er voldoende vuilbakken voorzien. Gelieve deze te gebruiken en geen vuil achter te laten op de weide.
 
Geef dieven geen kans
 
Laat waardevolle zaken, indien mogelijk, thuis.  Laat deze zeker niet onbewaakt achter in je tent. De campinguitbater, de festivalorganisator en de lokale overheden zijn niet verantwoordelijk voor eventuele diefstallen.
 
Wat mag niet op de camping?
 
↦ Partytenten en overdreven grote tenten
↦ Glas, scherpe voorwerpen, wapens.
↦ Meer dan 6 blikjes/pet flesjes (25cl) frisdrank en/of bier per persoon meebrengen. Pet flesjes dienen verzegeld te zijn!. Op het festival is er allerhande drank te koop tegen democratische  prijzen. Sterke dranken op de camping zijn volledig verboden.
↦ Gasbranders en -installaties. Op last van de brandweer zijn deze om veiligheidsredenen verboden.
↦ Generatoren zijn in geen geval toegelaten op de camping. Deze zorgen voor extra geluidsoverlast voor zij die willen slapen en vormen bovendien ook een extra veiligheidsprobleem.
↦ Vuurtjes (kampvuurtjes, fakkels, kaarsen, fornuizen, kolenbarbecues e.d.). Vuur is gevaarlijk, zeker met zoveel tenten bij elkaar. Open vuur is dan ook ten strengste verboden!
↦ Huisdieren.
↦ Muziekinstallaties. Op straffe van inbeslagname is te luide muziek niet toegelaten. Niet alle festivalgangers feesten de hele nacht door. Denk ook aan de medemens die wil slapen!
↦ Commerciële activiteiten. Het is voor de kampeerder niet toegelaten voedsel, drank, drugs, tickets of wat dan ook te verhandelen.
↦ Het uitdelen van flyers, reclamefolders of ander promotioneel materiaal is verboden. Ook het ophangen van affiches is niet toegelaten op de camping.
↦ Wildkamperen is ten strengste verboden!
↦ Wagens, moto’s, aanhangwagens, caravans, mobilhomes e.d. Deze brengen de veiligheid van de kampeerders in gevaar.


Vragen en aansprakelijkheid
 
Ter plaatse contacteer je de campingverantwoordelijke. Deze laatste kan niet aansprakelijk gesteld worden voor gebeurlijke ongevallen op de camping. Klachten over de camping of eventuele problemen mogen uiteraard doorgegeven worden aan de festivalorganisatie.
Terug naar de inhoud